Petter Vermeli

Musikalartist

Petter er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og Bårdar Akademiet. Siden har han medvirket i oppsetninger som LAZARUS ved Det Norske Teatret (Heddapris-nominert for Beste forestilling), SKJØNNHETEN OG UDYRET på Christiania Teater, hatt rollen som Kalv Arnesson og Odin i OLAV DEN HELLIGE-universet, Kaptein Sabeltann og Greven av Gral i Dyreparken og HVALSOMMERREVYEN i Sandefjord.

Hos Oslo Nye Teater har han vært åremålsansatt fra 2015 til 2022 og bl. annet medvirket som Winter i SNØFALL i 2018-22 (Heddapris-nominert for Beste barneforestilling), Berger i HAIR, Henrik Meisel i DEN SPANSKE FLUE og som Conny i storsuksessen SÅ SOM I HIMMELEN. Våren 2020 reiste han rundt som hovedrollen i “Sult” av Knut Hamsun, produsert av Riksteatret.

Petter har jobbet som artist/konferansier/instruktør og skrevet/produsert show og konserter. Han er også en hyppig brukt solist på flere julekonserter gjennom mange år.

På tv har han medvirket i MONSTER, SIDE OM SIDE, BEAT FOR BEAT, LIK MEG og VERST NÅR DET GJELDER på NRK, JUL I BLODFJELL på TVNorge og PØRNI på Viaplay.

Petter ser du på Oslo Spektrum i mars 2023, som Brit.