Ofte stilte spørsmål

Når skal jeg komme til teateret?

Teateret og billettluken åpner alltid 1 time før forestillingsstart. Vi anbefaler alle å være på teateret senest 30 minutter før forestilling.

Har dere garderobe?

Vi har bemannet garderobe og på Chateau Neuf inngår garderobeavgiften i billetten!

Kan jeg benytte ledsagerkort?

Våre forestillinger produseres av private produksjonselskaper helt uten noen form for statlig eller kommunal støtte eller tilskudd. Vi har derfor dessverre ikke mulighet for å tilby bruk av ledsagerkort/ta med fri ledsager.

Er det tillatt med medbragt drikke?

Pga. skjenkereglene er det ikke tillatt å ha med seg noen form for medbragt drikke inn på teateret, dette gjelder også alkoholfritt som mineralvann etc. Det er tillatt å ta med drikke fra teaterets egne barer inn i teateret.

Har dere en aldersgrense?

Som en hovedregel tillater vi ingen barn under 3 år inn i salen – uavhengig av type forestilling. Ellers praktiserer vi normalt ingen aldersgrense men vi har anbefalte aldersgrenser for alle våre oppsetninger.

Kan man ta med barnevogn inn på teateret?

Det er ikke tillatt å ta med barnevogn inn i selve teatersalen. Det er videre begrenset plass til barnevogner i våre publikumsområder, vi kan derfor ikke garantere at det er plass til alle.

Billettutsalgssteder

Du kan kjøpe billetter online til våre forestillinger på Ticketmaster.no. For forestillingene på Chateau Neuf har vi en egen billettluke som er åpen 1 time før forestillingsstart alle dager. For forestillinger på kulturhus-turné selges billettene online på kulturhusets egen hjemmeside eller fysisk i billettluke på huset.

Du også kjøpe billetter fysisk ved å besøke Oslo Visitor Centre i Østbanehallen hver dag mellom kl 10 – kl 17.

Hva er hotellpakke?

I samarbeid med Showpakker.no tilbyr vi komplette pakker med forestilling og overnatting på hotell for et vellykket weekendopphold. Under den enkelte forestilling finner du direkte link til bestilling av hotellpakke. Showpakker.no er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert- , teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.