Taran presenterer:

The Show Must Go On

ÅGE STEN NILSEN & ENSEMBLE – THE SHOW MUST GO ON

EN SPEKTAKULÆR ARENA HYLLEST TIL QUEEN
TRONDHEIM SPEKTRUM 3. DESEMBER

I 2018 avsluttet Norges største Queen hyllest «The Show Must Go On» sin turnéaktivitet for å kun settes opp EN gang i året i arenaversjon.

Showet som hadde sin urpremiere i 2007, hadde til da vært igjennom en rekke lengre turnéer og oppsetninger i ulike versjoner, og avsluttet med sin største turnéversjon noensinne: «The Show Must Go On X», for å markere sitt 10 års jubileum.

Den første arenaversjonen fant sted i et utsolgt Oslo Spektrum i 2. november 2019, og året etter sto Trondheim Spektrum for tur. Til tross for en fantastisk salgsstart måtte showet avlyses grunnet pandemien.

Det er derfor en sann glede å presentere The Show Must Go – en eksklusiv arenahyllest til Queen i Trondheim Spektrum, lørdag 3. desember!

Med Skandinavias ukronede Queen konge Åge Sten Nilsen i spissen for noen av Norges beste musikere, sangere, dansere og akrobater, er det duket for en storstilt hyllest til et av rockehistoriens største band.

Gjør deg klar for 2 timer med udødelige Queen-klassikere i «The Show Must Go On’s» eget univers, der Cirque De Soleil møter Phantom Of The Opera med en saftig smak av ekte rock’n roll. Her spares det hverken på krutt eller adrenalin, og er det ETT show du ikke har råd til å glipp av i år så er det Åge Sten Nilsen & Ensemble – THE SHOW MUST GO ON – en eksklusiv arena hyllest til Queen i Trondheim Spektrum lørdag 3.desember.

Her kan du se noen smakebiter fra showet: