Pål Jensen

Sanger, skuespiller og musikalartist

Pål er sanger, skuespiller og musikalartist fra Trondheim, og utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og Ballettakademiet i Gøteborg. Siden, har Pål hatt sitt virke som skuespiller og artist i hele Norden.

Han debuterte i MY FAIR LADY ved GöteborgsOperan, og har deretter gjort rollen som Ryan i HIGH SCHOOL MUSICAL ON STAGE! ved Akershus Teater, Hanna aus Hamburg i LA CAGE AUX FOLLES ved Den Nationale Scene, medvirket i FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY ved Nationaltheateret, EVITA og LES MISÉRABLES ved Kilden i Kristiansand, samt gjort rollen som Bernardo i WEST SIDE STORY på Bømlo Teater, og EVITA ved samme teater. På Svenska Teatern i Helsinki medvirket han i MAMMA MIA!, og han gjorde samme forestilling i Koncertsalen Tivoli i København, og nå sist på Folketeateret i Oslo. 

I tillegg jobber Pål som stemmeskuespiller og har dubbet flere filmer og tv-serier. Han har gjort en rekke show som artist for 2Entertain, bl.annet på Color Line, medvirket i flere forestillinger med Opera Trøndelag, og jobbet som korist og danser i flere tv-show, bl.annet i MELODI GRAND PRIX. Han har i en årrekke vært tilknyttet som artist ved Wallmans Salonger, både i Oslo -og On Tour. Julen 2022 blir Pål å se på Drammens Teater i rollen som Henrik, i forestillingen JAKTEN PÅ JULESKURKEN. 

Se Pål på scenen i Oslo Spektrum i mars 2023, som en del av ensemble, GaGa kids mm.