Kevin Haugan

Kevin Haugan er en sanger, danser og skuespiller – en entertainer.

Til tross for sin unge alder har han allerede rukket en rekke store oppsetninger, flere hovedroller på både scene, film, tv og andre arenaer. Han er kanskje mest kjent for tittelrollen i musikalen BILLY ELLIOT på Folketeatret, en av hovedrollene, Pil, i NRKs mest sette julekalender SNØFALLl, og ikke minst i dokumentarserien GENERASJON Z på TV2.

Kevin er for mange også kjent som musikalartist der han senest spilte rollen Baby John i musikalen WEST SIDE STORY. For tiden filmer han sesong to av SNØFALL på NRK som sendes jula 2023.

Som artist har han opptrådt med egen musikk på store arenaer som åpningskonserten til NORWAY CUP, ALLSANG PÅ GRENSEN og gjestet BEAT FOR BEAT. I tillegg har han de siste somrene hatt egen sommerturne der han og hans dansere har opptrådt med hans egne låter i hele Norge. Han er nå signert som artist hos plateselskapet Warner Music.

Som danser har han blant annet opptrådt på VG LISTA, MGP, STJERNEKAMP og reist på store konserter som fast danser for Marcus og Martinus.

Kevin gjør det også stort på sosiale medier med så mange som godt over 140K følgere på TikTok, 18,5K følgere på Instagram, og nærmere 10K abonnenter på YouTube. Her poster han både dans, sang, humor og interagerer på en nær og sunn måte med sine følgere, og de blir kjent med Kevin på en unik måte.

Han er signert managementet Simpl som et av deres «Talenter»