Benedicte Søreng

Musikalartist og skuespiller

Benedicte Søreng kommer fra Ørlandet på Fosenhalvøya i Trøndelag, men flyttet til Oslo i 2011 for å studere musikkteater på Bårdar Akademiet. Hennes første jobb etter endt utdanning var på Haugesund Teater, hvor hun spilte rollen som Jan i musikalen GREASE.

Siden har hun vært å se i de fleste roller i HAKKEBAKKESKOGEN i Dyreparken i Kristiansand, og hun har turnert sammen med UNDERHOLDNINGSVOGNA, WALLMANS ON TOUR og SHOWBØCK. I 2015 spilte hun Rose i konsertversjonen av DOGFIGHT på Chat Noir og fikk høsten 2019 gjøre rollen igjen da de satte opp musikalen på Riksscenen i Oslo. Benedicte har også portrettert Petrine i forestillingen REISEN TIL JULESTJERNEN på Folketeateret og har spilt i KARDEMOMME BY ved samme teater

I desember 2021 kunne du se henne som Nissemor i forestillingen NATT I NISSELAND, som ble spilt på Chat Noir før jul. I førjulstiden 2022 er hun tilbake i samme rolle, men først skal hun tilbake til hjembygda for å være med på tiårsjubilèet av oppsetningen av musikalen SARAH, hvor hun har tittelrollen.

Se Benedicte på scenen som en del av ensemble, GaGa kids mm., i mars 2023 i Oslo Spektrum.