REGNBUEGALLA 2023

EMMA ELLINGSEN, NOMAN MUBASHIR OG TARAN ØNSKER VELKOMMEN

TIL ÅRETS REGNBUEGALLA!

CHATEAU NEUF, LØRDAG 11. MARS KL. 19:00

Noman Mubashir og Emma Ellingsen er vertskap når gallaen går av stabelen på Chateau Neuf lørdag 11. mars!  Regnbuegalla skal løfte frem og hedre våre små og store hverdagshelter som har vist mot og styrke og stått opp for frihet, toleranse og aksept. 

Det blir prisdryss, opptredener og hedersgjester som står på programmet i dette spektakulære showet hvor artister fra inn- og utland sørger for at dette blir en aften man sent vil glemme. Blant artistene finner vi Mari Bella, Jone (MGP),  Skrellex, Kristin Sesselja, Anita Skorgan, Kirsti Lucena, Ella, Kim Wigaard, Hanne Krogh, Bettan og Dj Allysson fra Barcelona.

Prisutdelerne denne festaftenen er Erna Solberg, Martha Louise, Lilli Bendriss, Jan Thomas og Harlem, Cess, Kevin Vågenes, Siv Jensen, Funky Fam – og fra Regjeringen kommer utdanningsminister Tonje Brenna.

I tillegg til glamour, show og  latter blir det også en dose  alvor –  fordi det, midt i all fjærpryd og glitter fremdeles er viktig at man både viser og fortsetter å kjempe for at Norge er et tolerant og mangfoldig samfunn å leve i.

For den som er gammel nok og ønsker å ta festen videre inn i de sene nattetimer, finner man det offisielle After Party i underetasjen på Chateau Neuf, arrangert av klubbkonseptet SCORE. Dette er et eget event med billettsalg på Ticketmaster under navnet “SCORE – after the rainbow”

Velkommen til en fargerik festaften! Velkommen til REGNBUEGALLA!