Taran presenterer:

Stille Natt Hellige Natt 2023 – 35 år med juletradisjon!

Stille Natt Hellige Natt – 35 år med juletradisjon!

En kjærkommen juletradisjon! Velkommen til Stille Natt Hellige Natt som i år kommer til 43 kirker i Norge. I perioden 23. november til 22. desember skal noen av Norges beste musikere sørge for at du får den magiske førjulsstemningen!

Årets stjernelag består av vår alles folkekjære nestor Rune Larsen, fremragende Alexander Rybak, talentfulle Anna-Lisa Kumoji og dyktige Ole Børud.  Anna-Lisa Kumoji har nylig gjort braksuksess i hovedrollen i musikalen Sister Act og Ole Børud er en av Norges mest allsidige og beste vokalister. Tove Kragset er nok en gang eminent kapellmester.

Stille Natt Hellige Natt arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er bærebjelken i stiftelsens arbeid for å bekjempe fattigdom. Jobbskaping er det andre viktige fokuset. Stiftelsen gir fattige, idérike mennesker tilgang til yrkesopplæring og små lån slik at de kan skape seg en jobb og trygg framtid.

Stille Natt Hellige Natt har bidratt med mer enn 11,5 millioner kroner til stiftelsens arbeid siden samarbeidet startet i 2000.

Her er noen smakebiter fra Stille Natt Hellige Natt:
(Turnédatoer i videoene er ikke representative for årets turné.)